Skip to content

Vejbranchen bliver større og større for hvert år

Antallet af køretøjer på vejen har været stigende hvert år, og det anslås, at der ved udgangen af dette år vil være i alt 2,3 milliarder biler på verdensplan.

Den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren er 2018 International Road Summit, der finder sted i Dubai fra 13. november til 16. november.

Vejsektoren er den største industri i verden. Det dækker alle former for transport, fra biler til skateboards.

Vejsektoren er kendt for sit høje konkurrenceniveau og innovation. I år bliver det større end nogensinde før med den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren, der finder sted i slutningen af oktober – World Roads Congress.

Vejsektoren er en af de største og vigtigste industrier i verden. Det bliver stadig mere populært, efterhånden som der genereres mere og mere trafik på tværs af kontinenterne.

Vejsektorbegivenheden 2019 vil blive vist i Dubai den 19.-21. Marts. I år vil der blive tilbudt en række aktiviteter, herunder workshops, konferencer og udstillinger, der kan hjælpe dig med at blive inspireret af denne fascinerende branche.

Du kan være udstiller til vores arrangement for vejindustrien

Den kommende udgave af Absolute Biggest Industry Event in the Road Sector Conference finder sted den 5. juni 2019.

Arrangementet afholdes i Tyskland og finder sted i tre forskellige byer: Berlin, München og Frankfurt.

Arrangementet giver en enestående mulighed for at være blandt lederne af vejanlægsindustrien og at møde nye partnere i hele Europa.

Dette vil være en vigtig mulighed for vores virksomhed for at præsentere sine produkter og tjenester i Europa.

Road Expo bliver et absolut must-event for dig og din virksomhed. Vi inviterer dig til at være en del af showet, da vi mener, at du kan tilbyde din andel af engagerende indsigt og ekspertise.

Road Expo er en begivenhed med fokus på nye teknologier og innovationer inden for transportteknik. Det sigter mod at tilbyde hele vejindustrien en mulighed for at møde og diskutere aktuelle branchetendenser, udfordringer og muligheder.

Road Expo arrangeres af de største branchebegivenheder i vejsektoren: The European Road Congress (ERC) og European Transport Conference (ETC).

En begivenhed for vejindustrien for tusinder af mennesker

Vejindustriens begivenhed er et centralt øjeblik i industriens verden. Hvert år samles tusinder af mennesker fra sektoren for at lære om nye teknologier og netværk. I år fandt det sted i London den 26. og 27. september

Med vejsektorens højkonjunktur er der behov for et arrangement, hvor folk kan diskutere og fremvise deres ideer og færdigheder.

Begivenheden for denne industri startede i 2014, først efter at regeringen ophævede sit forbud mod at bruge biler. Med et så stort publikum tiltrækker det 1000+ deltagere fra hele verden og over 150 udstillere til at vise deres produkter og tjenester frem. Arrangørerne af dette arrangement har til formål at gøre det til en årlig begivenhed.

Den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren er arrangeret af IRMPSA (International Roadmaking and Materials Protection Society). Det blev oprindeligt organiseret i 2014 med 2 lokationer; en i Frankrig og en i Spanien, men den er siden udvidet til 9 lokationer verden over – Kina, Italien, Tyskland, Danmark, Storbritannien, Polen, Australien og USA.

Som den første branchearrangement nogensinde for vejsektoren, der vil blive afholdt i Dubai, er The World Congress of Road Transport mere end bare en begivenhed. Det er en mulighed for førstehåndsindsigt i, hvordan man gør veje mere sikre og effektive, samt hvordan man håndterer forsyningskæder og indtægter.

Denne konference vil samle tusindvis af mennesker fra hele verden med én ting i tankerne – at gøre veje bedre for alle.

Verdenskongressen for vejtransport vil give vejfragtvirksomheder, logistikudbydere, bilproducenter og serviceudbydere mulighed for at dele veje til at gøre veje mere sikre og effektive.