70 20 20 94

Levering 1-3 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Projektleder

Projektleder til afspærring

 

Kan du løse store og små afspærringsprojekter, så bilisterne kommer sikkert igennem vejarbejdet? Er du den udførende type, med projektledererfaring og sætter du pris på stor kontakt til kunder og kollegaer? Så er det dig vi søger til Traffics kontor i Gadstrup.

Traffics løser opgaver for store og små entreprenører og sørger for sikkerheden er i top når kunden udfører vejprojekter. Som projektleder er du med i hele projektfasen fra planlægning til udførsel. Kunden kan med andre ord koncentrere sig om deres opgaver, fordi du med håndteringen af afspærringen skaber arbejdsro.

 

Er du en dygtig projektleder, der vil noget andet?

 

Traffics søger en projektleder der kan koordinere projekterne fra kontoret og samtidig involverer dig i udfordringerne i marken. Du formår at inddrage og motivere dine kollegaer og samarbejdspartnere, så opgaverne løses for kunden.

Dine primære opgaver bliver følgende

  • Varetage kundeforespørgsler på afspærring vedrørende vejprojekter
  • Lave aftaler med kunden og udfærdige tilbud
  • Søge tilladelser hos vejmyndigheder
  • Involvere kollegaer og underleverandører ud fra dine projektbeskrivelser og styre projektet
  • Koordinere og styre dialogen med folk i marken til projektet er afsluttet
  • Fakturere kunden, sagsopretning og timeregistrering
  • Være en god kollega der bringer humor og sjov med på arbejde

Du kommer til at samarbejde med en anden projektleder på afspærringer ud fra kontoret.

 

Bliv en del af et dygtigt team.

Du har erfaring som projektleder gerne med viden fra vejprojekter, entreprenørbranchen eller lignende relaterede brancher. Du har projektledererfaring og er vant til tæt kundekontakt. Du skal trives med at servicere kunderne, lede og udvikle projekterne.

Som projektleder tager du ansvar og arbejder selvstændigt, men du formår at inddrage og lytte til dine kollegaer og står bag dem ude i marken. Dit struktureringsgen er højt og du er vant til at håndtere tilbud, rettet mod små og mellemstore kunder. Du har købmandskab, styr på dine administrative opgaver og bliver begejstret af samarbejdet med kunder.

 

Traffics tilbyder:

Et alsidigt job med en spændende hverdag, hvor frihed under ansvar er gældende i alle facetter. Kollegialt så hjælper og bakker alle op om hinanden. Der er en god stemning og virksomheden er under udvikling.  

Traffics er en virksomhed med mange typer vejprojekter og selvom der er travlt og der arbejdes døgnet rundt, er der altid glæde og positivitet i virksomheden.

 

Næste skridt:

Kan du se dig selv i stillingen, så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke på linket "Send ansøgning" nederst i jobopslaget.

Nysgerrig efter at høre mere?
Så er du velkommen til at kontakte Christian Dam på tlf.nr. 20 70 65 50

 
Send ansøgning

 

Kontakt os på 70 20 20 94