70 20 20 94

Levering 1-3 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Om Traffics

Det kan du forvente

I ethvert samarbejde repræsenterer Traffics fleksibilitet. Vi tilpasser os kundens rytme, rutiner og metoder. Derfor vil du som kunde hos Traffics opleve smidighed, der gør, at samarbejdet om opgaven fungerer – og hertil at den leverede løsning er af bedste kvalitet.

Vi er der, når I ikke er der

Da vi ved vores kunder har travlt og selv bruger arealerne, tilpasser vi vores arbejdstid til jeres spidsbelastninger. Vi arbejder derfor også weekend, nat og på helligdage.

Vi kommer ikke så tit

Vi har fokus på kvalitet i materialer og i håndværk. Det betyder, at løsninger udføres gennemtænkte og så de holder længe. Derfor behøver vi ikke at komme tilbage særligt ofte.

Vi går ikke i vejen

Med effektive metoder, det rette udstyr og hårdtarbejdende medarbejdere kan vi tilbyde at udføre opgaverne på minimal tid. Den hurtige udførsel betyder, at I ikke kommer til at opleve megen nedetid.

Vi ved, hvad vi laver

Vi har stor knowhow om rådgivning, skilteplaner, afspærringer, tilsyn, belægninger, materialer, regler og hvad der fungerer i enhver situation. Det betyder, at I får mere end I har forestillet jer, da vi kender mulighederne og følger udviklingen.

Vi er tæt på og dækker det hele

Afdelinger på begge sider af Storebælt giver adgang til rådgivning, udførsel og support. Vi kan hurtigt hjælpe jer og levere professionel bistand før, under og efter en opgave.

Vi løser hele opgaven

Med Traffics får I en leverandør, der sørger for at løsningerne forudsætninger for at fungere er i top. Vi kan levere hele løsningen og sikrer levetiden med ordentlig forberedelse, rengøring og vedligehold.

Vi har hjerne, hjerte og hænder

Hos Traffics får I både rådgivning, som sikrer løsninger, der matcher jeres behov, udarbejdelse af plan og udførsel af opgaven.

Vi er innovative

Vi er konstant på udkig efter løsninger, der kan forbedre sikkerhed. Flourescerende søjler og selvlysende pile i gulvet er eksempler på løsninger, der giver maksimal sikkerhed.

Vi er med jer hele vejen

Vi tager professionelt ansvar for din opgaven og samarbejdet fra den første kontakt over plan og til udførsel af opgaven.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information er du altid velkommen til at kontakte Traffics på telefon 70 20 20 94 eller på mail: mail@traffics.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os på 70 20 20 94