Skip to content

Her kan du møde os på virksomhedsudstillingen og få en snak om de løsninger og produkter vi tilbyder

På 2018 International Transport Forum, som er den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren, vil du kunne møde os på virksomhedens udstilling og få en snak om vores løsninger og produkter.

International Transport Forum eller ITF er en messe for transportfagfolk, eksperter, eksperter fra transportindustrien, eksperter fra andre beslægtede industrier. Det er en udstilling med alle former for transport ét sted: jernbaner, lufttrafikkontrol, marktrafikstyring og mere. Showet finder sted i Berlin fra den 27. til den 30. juni 2018.

International Transport Forum er uden tvivl en af de vigtigste begivenheder på vejsektorens kalender. Det er en messe, der giver et væld af indsigt i nye udviklinger og tendenser

Udstillingen er den vigtigste begivenhed i vejsektoren. Det er her virksomheder mødes for at præsentere deres produkter og løsninger. Maschmeyer -gruppen vil være der i år, så kom og få en snak!

Maschmeyer -gruppen blev grundlagt i 1952. Vi har været involveret i vejanlægsarbejdet i mange år nu. Med vores brede vifte af løsninger kan vi hjælpe dig med at sikre, at dine projekter bliver leveret til tiden og til budgettet.

Udstillingen vil være mødestedet for alle dem, der er interesseret i bæredygtig mobilitet. Vi vil med glæde introducere de løsninger og produkter, vi tilbyder.

Udstillingen er en måde at blive fortrolig med vores virksomhed og vores produkter. Vores team vil være der for at give oplysninger om de tjenester, vi tilbyder, personlige kontaktoplysninger og drop-in tider.

Den største udstilling for vejindustrien i Danmark

Den største vejindustriudstilling i Danmark kaldes Fælledparken. Denne begivenhed finder sted på Walthers Børnehave, som er en park midt i København.

Fælledparken er mellem to og tre gange størrelsen på enhver anden udstilling i Danmark, og den er også blandt de største udstillinger i Europa. Det er svært at overdrive, hvor vigtigt dette show er for vejindustrien og danske byggefirmaer. Den tre dage lange begivenhed får normalt mere end 500.000 besøgende, der kommer for at se nye produkter, få inspiration til deres egne designprojekter, besøge udstillere fra hele verden og finde nye kontakter, der kan hjælpe dem med at lykkes på alle niveauer.

Road Expo Denmark er den største messe i vejsektoren. Det tiltrækker en lang række fagfolk fra hele Europa såvel som fra Nordamerika.

I 2018 tiltrak Road Expo over 9.000 gæster fra 80 lande og viser mere end 1.050 udstillere fra hele verden til denne endagsbegivenhed.

Udstillingen viste sig som en platform for globalt netværk mellem operatører og leverandører af vejrelateret udstyr og tjenester. Udstillingen blev også anerkendt internationalt for sit stærke fokus på miljøvenlige løsninger kombineret med grønne marketingstrategier.

Den største udstilling i vejsektoren i Danmark hedder Road Show. Det er arrangeret af Sammenslutningen af Danske Vejentreprenører. Denne begivenhed finder sted hvert år i slutningen af oktober, og den giver både regionale og internationale besøgende en chance for at blive fortrolig med de nyeste teknologier, materialer og produkter.