Skip to content

En unik begivenhed for vejindustrien

Absolute Road Show er den største vejindustribegivenhed i Europa. Det er en enestående mulighed for industrien at udforske og deltage i diskussioner om veje, trafik og mobilitet.

Absolute Road Show blev etableret i 2016 og har overtaget fra en anden lignende navn, The Absolute Truck Show, som også blev grundlagt af Eurocargo.

Den årlige begivenhed for vejsektoren er International Road Show. Det er ikke bare en platform for branchefolk til at fremvise deres nyeste produkter, men også en chance for at mødes og netværke med hinanden.

International Road Show anerkendes som den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren.

Den årlige branchearrangement, der er stemplet som den største vejindustribegivenhed i verden, er en platform for diskussion og deling af ideer. Det er en chance for virksomheder at dele deres teknologier og indsigt samt skabe partnerskaber indbyrdes.

Den årlige ‘den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren’ vil udforske fremtiden for kommunikations- og tilslutningsmuligheder, der vil blive introduceret af førende mærker som Google, IBM og Qualcomm.

Vi har inviteret 30 talere til arrangementet, som vil fortælle om situationen i vejbranchen

Road & Traffic World Summit er den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren. Temaet for dette års konference er “Genopfinde vejen.”

Vi har inviteret 30 talere til arrangementet, som vil fortælle detaljeret om situationen i vejindustrien, dens nuværende tilstand og fremtidige retning.

Vejindustriens topzøde vil være den absolut største branchebegivenhed i vejsektoren. Fra 10 til 20 vil over 30 talere fortælle om den aktuelle situation i vejindustrien, deres vision for den og hvordan de forsøger at forbedre den.

Vejindustriens topmøde er en helt enorm begivenhed, der omfatter alle aspekter af vejsektoren. Dette er en eksklusiv begivenhed bestående af verdenskendte eksperter, der deler deres indsigt i, hvad der er nyt og forstyrrende i branchen. Topmødet afholdes på Hotel Huis ter Duin, der ligger i Den Haag, den 17. april 2019.

Vejsektorkongressen er en international udstillings- og konferenceplatform samt et forum for dialog.

I 2018 blev vejsektorens kongres afholdt i Warszawa, Polen. Vejsektoren er den hurtigst voksende industri i verden, og den tiltrækker stor interesse fra både private og offentlige sektorer.

Kongressen havde til formål at præsentere mulighederne for forretningsvækst i denne sektor med fokus på at nye teknologier udvikles eller anvendes til at tackle specifikke udfordringer, der er blevet identificeret af sektoren.

Køb en billet til vores event online

AUA er den største årlige begivenhed for fagfolk inden for transport og logistik i Europa. Vi sælger ikke bare billetter, vi tilbyder også en masse interessante workshops og Masterclasses.

Billetter kan købes med et kreditkort eller via PayPal – uden skjulte omkostninger. Køb din billet online nu, og deltag i vores arrangement!

Vejsektoren er den hurtigst voksende industri i transportsektoren. RSF (Road Safety Foundation) arrangerer den største branchearrangement i 2018, RoadTrip Europe.

Vi arrangerer vores næste årlige møde den 20. og 21. september på Kempinski Hotel i London. Vores mål er at samle ledere fra trafiksikkerhed, mobilitet, teknologi, design og arkitektur for at dele ideer om, hvordan de kan arbejde sammen om at forbedre trafiksikkerheden yderligere.

Vær med til denne eksklusive begivenhed!

Dette er den største begivenhed i vejsektorindustrien i verden. Vær en del af denne historie ved at købe din billet online. Du kan købe billetter på vores websted eller kontakte os for mere information om nogen af vores tjenester.